Read my blog in your own language

EnglishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseArabic

طريقة تقطيع البفتيك وحفظه فى الفريزر

الجمعة، مارس 29، 2013
أرجو ان يعجبكم الموضوع ويكون مفيد لكم ....والرد عليه ولو بكلمة شكراً إذا أضاف لكم جديد وتذكروا من لم يشكر الناس لم يشكر الله تعالى....ان اصبت فمن الله وان اخطأت فمن نفسي والشيطان....أختكم فى الله أم أسوة

لو جيبتى عرق بفتيك صحيح او طلع من نصيبك فى الأضحية تعملى ايه:-
تجيبى العرق وتشيله فى الفريزر وبعد كده لما يجمد شوية تطلعيه وتشوفى شكل اللحمة بيبان عليها تقطعى منين تقطعى قطعتك شرائح رافيعة وده يلزمه سكينة حامية علشان ما تتعبك وبنقطع بعد ما تجمد علشان اللحمة بتكون مسكة نفسها وتقدرى تقطعى شرائح رافيعة
هذا هو عرق البفتيك
هنا قطعته شرائح وحطيتها فوق بعض
ويتبقى من العرق قطعة لا يمكن تقطيعها شرائح باقطعه قطع صغيرة مع فتفيت تبقت من تقطيع اللحم واشيلهم فى كيس نيلون اعملهم خلطة احشي بيها اى حاجة او شاورما سندوتشات اواحطها فى بيتزا
واجيب الشريحة احطها داخل كيس نيلون واضغط عليها بإيدى شوية وبإيد الهون بس براحة ادق بدون ان ابهدل الشريحة او اقطعها
هذا شكل الشرائح بعد الدق

حطيت كيس نيلون ورصيت فوقه شرائح البفتيك
اضع فوقها كيس نيلون
وده شكله النهائى وممكن اطبق الكيس نصفين واحتفظ بيه فى الفريزر لحين استخدامه
وعند الاستخدام نخرجه من الفريزر حتى يفك ثم اتبله واعمله وإليكى طريقتى المفضلة فى العاميل هنا طريقة عمل البفتيك

 
Flag Counter

متابعينا الكرام...مرحباً بكم

عدد مرات مشاهدة الصفحة ..