Read my blog in your own language

EnglishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseArabic

طماطم مفرومة

الجمعة، يناير 06، 2012

زمان كان الواحد بيجب الطماطم ويضربها فى الخلاط  وخلاص على كده ويستخدمها فى الأكل ولكن مع تقدم المرأة البيتوتية وتعلمها الكمبيوتر وظهور التيلفزيون اصبحت تعلم الكثير اللى يخليها تحسن فى اكلها
منها طريقة الطماطم المفرومة هذه
 نغلى ماء على النار
 تجيبى طماطم جامدة ونحطها فيه
ثم عندما تتشقق قشرة الطماطم ارفعيها من على النار وحطيها فى ماء بارد 
شايفة الصورة باين فيها تشقق القشرة 
وشيلى من عليها القشرة ثم اضربيها فى الخلاط دون ان تضعى اى ماء خالص علشان تكون سميكة وحلوة وصفيها من القشر والبذر واستخدميها فى اى شئ بتدى طعم مختلف
 

 
Flag Counter

متابعينا الكرام...مرحباً بكم

عدد مرات مشاهدة الصفحة ..