Read my blog in your own language

EnglishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseArabic

عمل جلاش الأفعى أوملفوف (حلو)

الاثنين، نوفمبر 05، 2012
أرجو ان يعجبكم الموضوع ويكون مفيد لكم ....والرد عليه ولو بكلمة شكراً إذا أضاف لكم جديد وتذكر من لم يشكر الناس لم يشكر الله....أختكم فى الله ام أسوة


لفة جلاش أو أكثر حسب الكمية اللى انتى عايزاها
شربات
زبدة سايحة أو سائلة (غير مجمدة)
حشو مكسرات
معلقة (عسل ابيض او عسل كلكوز او شربات تقيل) للحشو
تجهيز الحشو
حشو المكسرات ....زبيب - جوز الهند - سودانى - لو موجود (لوز- بندق) عليهم معقة العسل الأبيض او الشربات او عسل الكلكوز وده علشان الحشوة تكون مسكة فى بعض ومتقعش من الجلاش 
 

نفرد ورقة الجلاش وندهنها بالزبدة
نضع عليها ورقة تانية
نضع الحشو
نلفها زى السويسروال او نلفها على بعض
هنا بقى نلفها حول بعض مع الضغط بأيدى براحة 
ارصها بجانب بعض وارش على الوجه رشة زبدة وادخل الفرن حتى يحمر الوجه

وبعد خروجها ارش الشربات البارد
والواحدة تكفى لفرد واحد أوأكثر
وبالهنا والشفا
 
المعلاق والشوك جاهزة للأكل
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Flag Counter

متابعينا الكرام...مرحباً بكم

عدد مرات مشاهدة الصفحة ..